Når strømmen skal være grøn døgnet rundt

Med et hybridanlæg oplades batterier af overskudsstrøm fra solcelleanlægget, hvilket sikrer, at dit elforbrug også dækkes af strøm fra solceller, når solen ikke skinner.

Hybridanlæg med batteri og solceller

Vores hybridløsning består af en samlet pakke med solcellepaneler, hybridinverter miljøvenlige udskiftelige batterier, monitoreringsfunktioner, der organiserer strømmen fra solcelleanlægget samt sikkerhedsgodkendte tavler.

Om dagen, hvor solen skinner, leverer hybridløsning strømmen fra solcelleanlægget til at dække dit her-og-nu forbrug.

Overproduktion fra solcelleanlægget oplades i batteriet, hvilket sikrer, at dit strømforbrug også dækkes af energien fra solcelleanlægget, når solen ikke skinner.

Intelligent styring – døgnet rundt

En batteriløsning giver muligheden for at lagre egenproduktionen fra solcellerne til brug på tidspunkter hvor solen ikke skinner. Det er en godt supplement til virksomheder med højt strømforbrug om natten eller til boligforeningen med et lavt strømforbrug i løbet af dagen, der ønsker en højere grad af at være selvforsynende.

Batterierne er udstyret med et intelligent styresystem som indhenter information om tarifferne på elnettet samt vejrudsigten for en periode frem i tiden. Det intelligente styresystem kan derfor indstilles til at vælge at benytte det billigere lagret strøm i de tidspunkter hvor strømmen fra elnettet er dyrest. Det er muligt og nemt at udstyre sit eksisterende solcelleanlæg med et batterisystem.

Projekter hvor hybridanlæg kan tilsluttes

Herstedvang 10, 2620 Albertslund

CVR: 36456205