Solcelleanlæg til tagflader

Vi leverer flere typer tagmonterede solcelleanlæg der alle kan tilpasses det enkelte projekts krav og udfordring. Læs mere her om de forskellige muligheder indenfor taganlæg som SolarFuture leverer

BALLASTSYSTEM

Efterhånden er det mest udbredte og anvendte ballastsystem, et såkaldt letvægtssystem. Fordelen ved denne løsning er, at man undgår at gennembryde tagets membran samtidig med udførelsen og materialepriserne er væsentlig lavere end ved det fastspændte system.

Letvægtssystemer forefindes enten, hvor panelerne er placeret stik syd, eller øst/vest.

Med henblik på at optimere egetforbruget, kan et øst/vest anlæg være den bedste løsning. Med et øst/vest anlæg bliver produktion spredt jævnt over hele dagen, fremfor ved det sydvendt anlæg, hvor den største produktion er midt på dagen. Den optimale løsning afhænger af forbrugsprofilen for den enkelte bygning.

Letvægtssystem har dog nogle begrænsninger. Egenvægten af anlægget er højere end ved fastspændt system, samtidig er den maksimale hældning på panelet 15°.

FASTSPÆNDT SYSTEM

Mulighederne for fastspændte systemer er næsten ubegrænset. Oftest benyttes indfæstningsplader til at fastgøre systemet til taget og sikre at membranen forbliver tæt.

Fordelene ved et fastspændtsystem er lav egenvægt samtidig med det kan anvendes på stort set alle bygninger uafhængigt af bygnings højde og placering.

Solceller med farve – når æstetik & design har betydning

Om det er et krav eller et ønske at solcellerne skal blende bedre med de omgivelser hvor de placeres kan SolarFuture tilbyde farvede solceller.

Modulerne specialfremstilles i den ønskede RAL-farve der matcher projektet. De leveres med montagevanger for skjult montage og er velegnede til facader samt alle tagtyper.

Solcelleanlæg på tag som vi har leveret

Herstedvang 10, 2620 Albertslund

CVR: 36456205