Den grønne omstilling er igang – Vil du med?

SolarFuture er en ledende dansk leverandør af bæredygtige og lønsomme energiløsninger indenfor solcelleanlæg. Vi tilbyder alt i rådgivning, projektstyring og opsætning af høj-effektive solcelleanlæg til erhverv og industri, den offentlige sektor samt større boligforeninger i Danmark og Skandinavien.

Et hold af specialister der tilbyder:

Projektstyring fra A-Z

Vi er med igennem hele projektet – fra rådgivning til levering

Tagplacerede solcelleanlæg

Moderne solceller med stor effekt – sikrer et  grønt afkast & billig strøm i mange år

Jordbaserede solcelleanlæg

Opnå den optimale effekt året rundt – en ideel løsning når der er plads nok

Service & Drift

Alt i service, fejlinspektion og overvågning af alle typer anlæg

Her oplistes alle stillinger når vi søger nye medarbejdere  – hold desuden øje med vores LinkedIn profil hvor du kan modtage en notifikation næste gang vi slår en stilling op.

Klik på ikonet og kom direkte til vores profil på LinkedIn

Lige nu søger vi stærke profiler til disse stillinger:

Your Title Goes Here
Markedsføringsassistent (studiejob)

Markedsføringsassistent søges – Er du studerende indenfor markedsføring eller kommunikation? (Kan evt. være aktuelt som del af et praktikophold)

Er du en dygtig studerende indenfor marketing- og kommunikation der kan din teori og vil omsætte det til praksis? Tør du sparre strategisk og samtidig være hands-on på opgaver? Ser du den kreative vej og kan få den ned på papir? – Så kan det være dig der bliver vores kommende markedsføringsassistent i SolarFuture ApS, en stilling der hurtigt vil give eget ansvarsområde og bred marketingerfaring hvis du er klar på at løfte opgaven selvstændigt og samarbejdende.

 

Hvem er vi?

SolarFuture ApS er en totalleverandør af solcelleparker og -anlæg til det danske og skandinaviske B2B-marked. Vi har eksistereret siden 2014, i starten som mindre underentreprenør, men siden vores vækstrejse for alvor tog fart i 2018, har vi i dag har skabt et velkendt brand som leverandør af kvalitetsløsninger indenfor solcelleanlæg og -parker til dansk erhverv og industri. Vi skal bl.a. etablere verdens største solcelleanlæg på tag i Horsens i 2024 – så der bliver travlt!

 

Hvorfor søger vi?

Vi går en travl tid i møde med projekter og udvikling af vores organisation, herunder opbygningen af en særskilt afdeling for salg, markedsføring og kommunikation. En afdeling der skal varetage en række formål indenfor markedsføring og salg. Vi skal bl.a. opbygge kendskabet til vores brand gennem PR- og markedsføringsaktiviteter – både digitale og fysiske – både ved kommende solcelleprojekter og på løbende basis. Derudover skal vi implementere en mere datadrevet tilgang – til både markedsføring og salg. Et arbejde der kommer til at præge vores strategiske beslutninger og vores fremtidige arbejde med at genere og opsøge leads. Sidst men ikke mindst skal vi hele tiden opdatere og udarbejde materialer til salg, udbud og præsentationer.

 

Hvad skal du lave?

Du vil hurtigt skulle sætte dig ind i vores særlige marked, hvor din teoretiske baggrund vil blive både udfordret og brugt aktivt i at planlægge strategi og aktiviteter indenfor marketing. Derudover vil dine evner indenfor contentudvikling (tekst, billede, video) til SoMe, hjemmeside og annoncering, brug af Software/AI samt udnyttelse af data til at planlægge ud fra, blive både trænet, udfordret og værdsat når vi for alvor får sat strategien i søen. Opgaverne vil formentlig variere hen over året, men overordnet set skal du forvente at varetage opgaver indenfor:

 • Tekst og billede til hjemmeside, SoMe og presse
 • Udvikling og opdatering af salgsmaterialer
 • Udvikling og opdatering af præsentationer – Powerpoint m.m.
 • SEO/Google ads/GA4 – du får mulighed for at lære og samarbejde med eksterne konsulenter
 • Div. Ad hoc-opgaver og strategisk sparring med Marketing Manager
 • Projekt-opgaver der involverer video-dagbøger, droneflyvning og en masse planlægning sammen med diverse teams

 

Hvem er du?

Vi forventer ikke at du er erfaren udi alle ovenstående opgaver, da du i første omgang skal assistere. Har du interesse i vores faglige felt, et godt teoretisk fundament for kommunikation og markedsføring samt en skarp pen, så både lytter vi til dig og lærer dig resten. Dog ser vi gerne at du kan se dig selv nogenlunde i nedenstående profil:

 • Studerende indenfor markedsføring eller kommunikation – med et par semestre bestået
 • Gerne erfaring fra tidligere studiejob hvor du har skrevet tekster eller arbejdet med SoMe/Web
 • Kan arbejde 15 timer pr. uge (bl.a. med mulighed for hjemmearbejde halvdelen af tiden efter oplæring)
 • God til teori om markedsføring – kan sparre strategisk og tage kritiske briller på
 • Kan levere en fejlfri tekst på dansk med korrekt grammatik og øje for vinkel og udtryk (engelske tekster kan også blive aktuelt)
 • Interesse for den grønne omstilling og de budskaber der findes at kommunikere (herunder data!)
 • Kompetencer indenfor grafik kan være er en fordel, men er ikke et krav da vi samarbejder med eksterne grafikere
 • Har et par semestre tilbage før du skal være fuldtid

 

Hvad tilbyder vi?

 • Indsigt i den grønne omstilling i praksis og erfaring med VE-området (Vedvarende Energi)
 • En timelønnet stilling på ca. 15 timer/uge med mulighed for hjemmearbejde og PC
 • Fleksibilitet ift. dit studie – og forståelse for at det skal prioriteres
 • En stilling hvor du bliver udfordret fagligt og “hård på brystet” som koordinator
 • Mulighed for at få mere ansvar for egne områder over tid
 • Et fagligt stærkt men uformelt arbejdsmiljø med sociale arrangementer betalt af virksomheden
 • Fast frokostordning – dagligt koldt bord
 • Betalt internet hjemme

 

Hvordan søger du?

Send os din motiverede ansøgning, kort CV (gerne uddybet med marketing-interesser) og eventuelle dokumenter til ej@solarfuture.dk – senest d. 28 Marts. kl. 20.00. Samtaler kan blive afholdt løbende. Vi håber at kunne byde dig velkommen på holdet senest 1. Maj 2024.

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til Marketing Manager Emil Johansen på tlf. 2424 8987 – ellers send en mail til ej@solarfuture.dk så kan vi evt. ringe sammen senere. Du kan læse mere om SolarFuture og hvad vi laver på https://solarfuture.dk 

 

Er du projektleder eller teknisk tegner med erfaring indenfor solcelleanlæg, så hører vi gerne fra dig

Kontakt Direktør & Partner, Mads Christensen på mc@solarfuture.dk eller 5118 5320

Uopfordret ansøgning eller praktikophold ?

Du er velkommen til at sende en upfordret ansøgning på mc@solarfuture hvis du kan se dig selv i en stilling hos os eller ønsker et praktikophold i forbindelse med din uddannelse.